Pollensesongen er over for denne gang. Les mer…

  • av

Da var forestillingen » Allergikus Pollus- Den lille pollenplagen» over for denne gang. Det har vært en utrolig spennende, morsom, krevende og nervepirrende prosess, som resulterte i en fantastisk forestilling. Takk til Silje Nordheim og Bjøro Hildebrandt for at dere ville bli med i forestillingen i roller som: Pissemaur, Bjørketre, marihøne, Nese, allergisk jente og pollenkorn. Vil også takke Elisabeth Lindland for hjelp med regi og for filmopptak, Studio LL for flotte bilder til plakat/annonser, BPM productions for musikkproduksjon, Dog&Bone for hjelp med plakater, Anette Robstad for kostymer og Sharrons dansestudio for tilgang til lokaler for innstudering.

Men mest av alt, takk til EXTRASTIFTELSEN og NORGES ASTMA- OG ALLERGIFORBUND for at dere har hatt troen på prosjektet.

marihøna på jakt etter våren

marihøna på jakt etter våren

 

Ingen kiling! Da tisser jeg på meg!

Ingen kiling! Da tisser jeg på meg!

 

 

 

 

Nå MÅ vi på turné:)