«En hylle av følelser» til Grimstad

  • av

Nye kulturlørdager i kø – Kultur – Grimstad Adressetidende

Spinnvill Like før det braker løs!

 

Inger- Helen Kilsti ved Grimstad kulturskole telte over 300 barn og voksne som var innom kulturskolens lokaler da det ble arrangert Gratis kulturlørdag. Jeg viste frem min forestilling » En hylle av følelser» to ganger, og rommet ble fylt opp av barn fra 2 år, og opp til besteforeldre og olderforeldre. Det var en flott opplevelse å få vise denne forestillingen, og ikke minst få en bekreftelse på at den funker som den skal. Barna blir engasjerte, og etter tilbakemeldingene å dømme, så snakket de mye om forestillingen etterpå. Jeg snakker om følelser i denne forestillingen, og det er en syltynn balansegang her. Man skal tørre å gå inn i tema, samtidig som det ikke må bli for tungt, noe det fort kan bli. Jeg opplever igjen at det å kombinere dans, musikk og tekst, er et vidundermiddel, og man treffer de fleste med disse virkemidlene. I forestillingen får også barna muligheten til å si det de mener, og til å snakke om sine følelser, og ikke minst får de muligheten til å gi følelsene en farge.

Etter jul skal denne forestillingen på turné i regi Av Den kulturelle skolesekken. Jeg besøker alle barneskoler i Grimstad og Arendal.