HURRA! Jeg debuterer som forfatter

  • av

Etter mange år med skriving, mange manus sendt, mange manus i retur, høye forventninger, store skuffelser og beinhard jobbing, har jeg ENDELIG blitt antatt av et forlag. Det har vært min drøm så lenge. I årevis har jeg sagt at jeg på et eller annet tidspunkt skal ha MIN barnebok i bokhandelen. Jeg har hatt troen, jeg har alltid visst at mye av det jeg skriver treffer barn, men jeg har også hatt øyeblikk der jeg har lurt på om jeg er den eneste i verden som syns dette er bra. Er humoren min for sær?Er historiene mine for rare?

Boken blir en samling av rim og regler som jeg i utgangspunktet har skrevet til mine danseforestillinger. Små tekster som omhandler kroppen. Dette blir en bok med lyd, og alle tekstene er lest inn av meg:)

I august skal boken være ferdig illustrert, og så er det ikke annet å gjøre enn å vente på å se den ferdig trykket. Boken » Tipp og tå» kommer i bokhandelen i februar/mars 2016, og er illustrert av fantastiske Tiril Valeur.

Den utgis på Fortellerforlaget.

HURRA!