Stor Pollusspreding i Sør-Norge

  • av

Den siste tiden har vært utrolig hektisk, og veldig spennende. Boken om Pollus er i butikkene, og den har fått stor oppmerksomhet. I går, den 9.april, besøkte jeg Norli bokhandel på Amfi Vågsbygd. Der leste jeg fra boken for første gang. Det var veldig spesielt å plutselig sitte der foran barna å lese fra min egen bok. Et scenario jeg har drømt om

Pollus klar for forfatterbesøk

Pollus klar for forfatterbesøk

Takk til Hennig Olsen som har sponset meg med is til barna i forbindelse med forfatterbesøk

Takk til Hennig Olsen som har sponset meg med is til barna i forbindelse med forfatterbesøk

Klar til å lese for maaaange barn

Klar til å lese for maaaange barn

i mange år. Jeg har vært full av beundring når jeg har lest om andre som har debutert med egne bøker. Når skulle det bli min tur? Jo, nå skulle det bli min tur:) Det var med skrekkblandet fryd at jeg bladde til første side i boken min i går. Dette var en ny setting for meg. Ikke det å stå foran barn. Jeg har stått foran tusenvis av barn tidligere. Men, det å skulle lese. Jeg har danset, fremført tekster, tullet og tøyset. Men, jeg har aldri lest.
Jeg må klyp meg i armen hver gang jeg ser boken min i en butikk. Jeg så den på legekontoret her om dagen. Tenk hvis et barn tok den opp mens jeg satt der. Jeg må klype meg i armen hver gang jeg ser noen skrive noe om boka mi, om det er på en nettside, på facebook eller i en sms til meg. Det føles godt etter å ha gått rundt med Pollus i magen i femten år. Langdryg fødsel kan man vel kalle dette:)
Takk til Finn Valgermo og Fortellerforlaget som hadde troen på Pollus. Takk til Martin M. Hvattum for morsomme illustrasjoner. Takk til Berent Philip Moe som har lagetfantastisk musikk til eventyret om Pollus. Takk til Butikksjef på Norli Vågsbygd, Tone Brunton, som strikket en Pollus i anledning mitt besøk i går. Ikke minst takk til min klassevenninne Merete Carlsen, som var med meg i starten av dette prosjektet.

Her kan dere lese noe av det som har blitt skrevet om Pollus den siste tiden.
http://lokalkulturen.fvn.no/blog/2016/04/06/stor-spredning/
http://krs247.no/nyheter/aktuelt-lokalt/stabeis-gir-ut-boker-19711/