Skrivestund i paradis

  • av

Jeg har så mange ideer, så mange prosjekter i hodet på en gang. I forrige uke var det turne med Hjerte av glass for 6-7.trinn, samt ungdomsskolen. Neste uke er det turne for barnehager i Aust-Agder. I løpet av dette skoleåret skal jeg innom barnehager,1-2. Trinn i skolen, 5-7. Trinn i skolen samt ungdomsskolen. Jeg skal ut med tre helt ulike produksjoner med forskjellig tema: Mobbing, kropp og Pollenallergi.

image
Denne uken skal brukes til å planlegge disse turneene, men så har jeg satt av tid til å skrive. Jeg har fem » barnebøker» i hodet, og i to dager skal jeg konsentrere meg om disse. Jeg har begynt på skrivekurs på Forfatterskolen, og endelig har jeg fått et nettverk av mennesker som deler samme interesser og har samme drømmer som meg. Det har jeg savnet.