Fullt hus i Stavanger

I disse dager arrangeres Schizofrenidagene i Stavanger. På lørdag var jeg så heldig å få åpne Schizofrenidagene 2016, Body of experience. I og med at tema for uken er kroppen vår, så passet Forestillingen » Kroppen min og jeg» perfekt som tilbud for de minste. Jeg hadde to forestillinger for en fullsatt sal. Utrolig moro at så mange tok turen til Sølvberget for å se på.

 

Hva er Schizofrenidagene?
Nordens største faste, tverrfaglige psykiatrikonferanse

Siden 1989 har Schizofrenidagene vært et treffpunkt for fagfolk fra hele landet, med foredrag fra nasjonale og internasjonale klinikere og forskere. Schizofrenidagene i Stavanger er blitt en konferansearena som er unik i nasjonal og internasjonal sammenheng, og er Nordens største, faste tverrfaglige psykiatrikonferanse – et treffpunkt for nettverksbygging, faglig påfyll og gode kulturopplevelser.