Livets ensomme dans

  • av

Da var 11 musikkvideoer ferdig koreografert, regissert og filmet. Nå gjenstår ferdiggjøringen som utføres av Håvard Stiansen hos Mediaservice. Musikken er av Karl Erik Karlsen, Avdelingsleder ved Abup, Sørlandet sykehus. Prosjektet heter Livets ensomme dans. Et meningsfylt prosjekt.
Dette har vært et spennende, utfordrende og tidkrevende prosjekt som samtidig har vært dødsgøy. Jeg har hatt med meg Håvard og Håvard hos Mediaservice bak kamera.Proffe gutter som har vært enkle å forholde seg til. Moro har vi også hatt det. 11 filmer på 3 dager. Det må være rekord! I tillegg har mange dansere stilt opp. Både proffe, semi proffe og amatører. Takk til: Birgitte, Mads, Marko, Dansebanken Ung, Bjørg og Olivia, Karuss skole og Tonje. Dere har alle vært fantastiske.

" Høyra te"

» Høyra te»

" Atomet"

» Atomet»

"Høyra te"

«Høyra te»

" Gilt å vera mæg"

» Gilt å vera mæg»

" Gje gass"

» Gje gass»

"Reisa ud"

«Reisa ud»

" Gje gass"

» Gje gass»

"Dæg"

«Dæg»

" Meiningslaust"

» Meiningslaust»

" Død kor e din brodd"

» Død kor e din brodd»