Oppskrift som funker

 

Denne våren har det nesten vært umulig å puste med magen. Jeg har jobbet med så mange prosjekter på en gang, og alle krever mye av meg. Men de krever mye av meg på ulike områder. Det er ikke mange som kan si dette, men jeg kan: « jeg syns alle prosjektene er gøye!» Det er ikke ett prosjekt jeg ville vært foruten. I noen har jeg en mindre rolle, i andre en større, men de fleste er det jeg som styrer.

Hverdagen min består i dans, i skriving, i undervisning, i innstudering, i instruksjon, i teater, manusutvikling og masse søknadsarbeid. I tillegg holder jeg på med min Pilates utdannelse. I slutten av April er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet internasjonal Pilates instruktør.  Det er mye anatomi pugging om dagen, men det er jo bare moro for en som har jobbet med kropp hele livet.

Hvis jeg har en ledig dag, og hvis mammarollen får et frikvarter, så reiser jeg til paradis for å puste. Lønstrup❤️ Jeg tar ikke fri, men jeg jobber på en helt annen måte. Det er bare meg. Mange timer på båten der jeg kobler ut alle, skriver og ser på havet. I Lønstrup går jeg lange turer på strendene, klitene, og legger planer, pønsker nytt, løser utfordringer. Dette er en oppskrift som fungerer… for meg.

i April, mai og juni er dagene stappafulle. Hovedprosjekt er Shrek The musical som har premiere i Vennesla Kulturhus 29. Mai. Jeg har regi, og oppsetningen er stor. Jeg tar lange, dype pust!