Forberedelse til høstens maraton

I dag er det 1.august og arbeid fletter seg inn i ferien. Etter en intens arbeidsuke i Oslo i midten av juli, har mac’en min nå vært lukket i en uke. Det har vært deilig, men vanskelig å la den ligge. Ferie for meg er jo nettopp denne mixen av ferie og jobb. Den tiden der jeg får arbeidet med flere av prosjektene mine i fred og ro uten at jeg trenger å rekke noe eller være et sted. Jeg er jo i den privilegerte situasjonen at arbeidet mitt er gøy, og at jeg gleder meg til å ta fatt på det. Men, noen av ideene mine har fått modne mens jeg har gått turer, ligget i vannet og mens jeg har sittet ute sene sommerkvelder. Ferien er enda ikke over, men jeg jobber nå et par timer hver dag. Det er klasser som skal legges opp, manusutkast som skal sendes, bokmanus som skal ferdigstilles før innsending til forlag, forestillinger som skal huskes, fagbøker som skal leses og søknader som skal skrives. Jeg  gjør dette fra mitt sommerhus i Danmark. Mitt paradis med omgivelser som fyller meg med inspirasjon og motivasjon. Et sted der jeg nyter roen og Vesterhavets krefter. Et sted der jeg starter dagene med en treningstur langs stranden eller balanserende på toppen av klittene.