Turné opp Setesdalen

  • av

Jeg er heldig. Jeg får jobbe med akkurat det jeg vil. Jobben min er rett og slett dritgøy. Silje Nordheim har vært en av mine beste venninner helt siden tidlig ungdomstid. Hun er også en kollega og en danser helt ulik meg selv. Det er nok derfor jeg og Silje klarer å lage fine forestillinger sammen. Vi bruker de styrkene vi begge har hver for oss, og denne kombinasjonen funker.

For når vi nå ha svingt oss oppover Setesdalen på turné med Den kulturelle bæremeisen, Aust-Agder, så har tilbakemeldingene vær utelukkende gode. Vi har beveget oss fra barnehage til barnehage med forestillingen, Skrot. Opplevd latter, undring, søte barn, barn som fiser når vi er på det mest stille i forestillingen, og barn som allerede i 1- års alderen viser god sans for humor. De roper at søpla vår skal oppi restavfallsdunken og det gjør meg glad. At de så tidlig har fokus på miljø, på å ta vare på jorden vår.

Så har vi besøkt flere hoteller oppover dalen. Sølvgården hotell med sin fantastiske hamburger, Bykle hotell med årets første ribbe ( som var dødsgod) og Revsnes hotell med den mest fantastiske utsikten fra rommet og der de fyrte på peisen til langt på kveld slik at vi kunne nyte øyeblikket. Jeg er så mye på turné alene, så det var ekstra hyggelig denne gangen når Silje var med. Vi storkoste oss med forestillingen vår, Skrot. Vi opplevde storslagen natur og vi fikk innblikk i lokalhistorie. Den kulturelle bæremeisen er et fantastisk tilbud for barnehagene. De er så takknemlig for å få besøk. Det er også et unikt tilbud for oss som kunstnere. Takk til Aust-Agder fylkeskommune!