Forfatterbesøk med Ninjana

For ikke så lenge siden fikk jeg en forespørsel fra Byglandsfjord oppvekstsenter der de lurte på om jeg kunne komme på forfatterbesøk med Ninjana. På skolen skulle de ha » Lese- og skriveveke», og de ønsket at jeg skulle komme på besøk som en avslutning på prosjektet. De hadde hørt rykter om min Setesdalsninja og ønsket besøk selv om boken enda ikke ha kommet fra trykken. Så i går reiste jeg opp til Byglandsfjord. I og med at barnehagen er vegg i vegg, så ble vi enige om at jeg skulle gjøre » Dingle som en kringle» for dem først. Når jeg først reiser opp dit, så er det jo hyggelig å besøk de minste også. Så Åsmund fikk være med på nok en roadtrip oppover dalen.

Dagen ble en stor suksess. Jeg storkoste meg, og det virket det som om barna også gjorde. Forfatterbesøket hos 3-7.trinn var en fantastisk opplevelse. De stilte mange fine spørsmål, de var reflekterte og kunne mye. For første gang leste jeg utdrag fra Ninjana for bokens målgruppen, og jeg kjente at jeg var spent på mottakelsen. » Åhh, kan du lese mer?» var reaksjon, og da pustet jeg lettet ut. Jeg kan virkelig ha truffet blink her:)

Nå gleder jeg meg bare til boken kommer fra trykken!

Boken kan bestilles her:

Nynorsk: https://tegn-forlag.myshopify.com/products/ninjana-innbundet-nynorsk

Bokmål: https://tegn-forlag.myshopify.com/products/ninjana-innbundet-nynorsk