Ninjana blir nynorsk, engelsk og tysk!

Boken om Ninjana ligger ute for forhåndssalg, og det er ikke lenge til boken er å finne i butikkene. Det har lenge vært bestemt at boka skal komme i en engelsk utgave, og også på tysk. Jeg fikk en mail fra Torunn Charlotte Nyberg i Valle, der hun lurte på om boka kom på nynorsk eller bokmål. For meg er det ikke naturlig å skrive på nynorsk, men idet jeg leste hennes meldinger gikk det kjapt opp for meg at den selvfølgelig burde komme på nynorsk i og med at det er talemålet i Valle. Det er der handlingen utspiller seg, og barna i Valle burde få lese denne på nynorsk. Så jeg tok kontakt med forlaget. Det tok to minutter før hun svarte, og nå ligger det også en nynorsk utgave ute for salg.

Boken kommer ut på Tegn forlag

Den illustreres av Heidi Kaars Damm

Målgruppe: 9-12 år

Boka kan bestilles her:

Ninjana – det store skredet – Nynorsk

 

Ninjana – det store skredet – Bokmål