Siste uke med opptak for ny tv-serie for barn

  • av

Psyken vår-barn er en ny serie for barn som handler om følelsene våre. Vi møter 7 barn og 7 følelser i 7 episoder på 10 minutter. Det er viktig å snakke om følelser. Hvis vi ikke snakker om de vonde følelsene vil de bare bli verre. Det hjelper som regel å få trøst når man er lei seg, og  det er noe positiv med sinne. Følelsen av sinne hjelper oss å si fra dersom vi føler at noen blir urettferdig behandlet. Og avsky, ja avsky kan faktisk forhindre at vi blir skikkelig syke.

Vi har castet 7 barn fra Karuss skole. De har hatt en bratt læringskurve, og har blitt både gode skuespillere og gode  på å være tålmodige på filmsett. I tillegg har de lært masse de ikke visste fra før om de ulike følelsene. Nå gjenstår mye tid i klippet. Vi skal også få inn musikk fra Marius Christiansen.

Jeg gleder meg skikkelig til å vise resultatet.

Produsent: Abup, Sørlandet sykehus og Mediaservice

Manus:Karin Moe Hennie og Kristian Landmark

Regi: Karin Moe Hennie og Kristian Landmark

Bak kamera: Håvard Stiansen.

Takk til Ole Tellefsen for god hjelp under opptak, og takk til Cultiva stiftelsen for støtte.