Endelig er hun her, Ninjana!

Endelig er hun her. Ninjana!
Karakteren som har kommet til live gjennom mange vintre på Bjørnevann i Setesdal. Alle mine barndoms vinterferier og påskeferier har jeg tilbrakt på familiens hytte sammen med mamma og pappa, søsken og ikke minst mine dypt savnede besteforeldre, Mimmi og Besse❤️ Både pappa og Besse har vært store inspirasjonskilder for min skriving, da de har diktet og fortalt utallige merkelige, gøyale og fine eventyr for meg i barndommen. Alltid med utgangspunkt i områder rundt hytta vår på Bjørnevann.
Nå er Ninjana her, og boka kan bestilles hos Tegn forlag:
https://tegn-forlag.myshopify.com/products/ninjana-innbundet

Boken er illustrert av Heidi Kahrs Damm

I august kommer boken i nynorsk utgave, oversatt av Hildegunn Bjelland.

Den kan forhåndsbestilles her:

Ninjana – det store skredet – Nynorsk