Ninjana besøkte Froland bibliotek med Bokbussen

  • av

10 september var jeg ute på tur med bokbussen i Agder. Først ut var Lunderød skole og ressurssenter. I og med at dette er en spesialskole ble vi enige om at jeg skulle ville » Dingle som en kringle» istedet for Ninjana. Det ble stor suksess, og det var veldig moro. Jeg ble så glad for tilbakemeldingen jeg fikk

Etter at jeg og Åsmund hadde dinglet fra oss gikk turen videre til Froland bibliotek der Ninjana skulle presenteres. Jeg fikk på meg stakken, og danset meg fram til scenen. Barna var engasjerte og bunaden fikk mye oppmerksomhet. Det var musestille da jeg leste fra boka, og etterpå ble det venteliste på å låne Ninjana fra biblioteket. Utrolig fin dag på veien:)

 

Se en liten filmsnutt fra dagen her:

https://www.facebook.com/Gjenoppdag.biblioteket/videos/2417182158527650/