Mitt andre hjem i januar og februar

  • av

I januar og februar har Universitetet i Agder, UIA, vært mitt andre hjem. Jeg har vært inne som øvingslærer/veileder for studenter i deres arbeid med å produsere konsertforestillinger. Jeg har vært inne på studiet » Faglærer i musikk» der tredjeårsstudentene skulle lage en produksjon rettet mot barnehage, barneskole eller ungdomsskole. Det har vært utrolig gøy å følge studentene. De kaster seg ut i arbeidet, og byr på seg selv. Jeg fulgte en gruppe i januar/februar, og skal følge en ny gruppe i mars.

I tillegg til dette så har jeg også vært inne på låtskiverstudiet. 1. klasse skulle lage en konsert rettet mot Lørdagskilden, og jeg fikk veilede dem på det sceniske. De lagde en flott konsert som ble vist på Kilden lørdag 15.februar. Om en uke er det 2.klasse som skal vise sin konsert » Urokråke og sangfugl». De skal ha en konsert for Seniorkilden og en åpnet konsert om kvelden. Senere i mars er det 3.klasse som står for tur med sin konsert » Spire». Det er utrolig spennende å følge disse studentene. Så mange dyktige låtskrivere som i tillegg er fantastiske artister.