Digitale forestillinger

Da denne merkelige hverdagen startet den 12.mars begynte jeg kjapt å tenke på hva jeg kunne gjøre i denne situasjonen jeg befant meg i. De fleste oppdrag ble avlyst sammen med skolen da mange av mine turneer jo er i klasserommene. Så jeg kastet meg rundt og tenkte at jeg nå kunne dra fordel ut av at jeg har forestillinger som kun er meg, som krever liten plass og som jeg kan ut og inn. Jeg kontaktet Agder fylkeskommune og spurte om de kunne tenke seg å være med på å filme disse forestillingen slik at skolene kunne få et kulturelt tilbud å sende hjem til barna. Den digitale skolesekken. De syntes ideen var kjempe god, og i løpet av et par dager hadde de fått Kilden til å produsere filmene og vi fikk filmet dem på en dag. Dagen etter lå de ute som et ekstra tilbud til skolene fra Den kulturelle skolesekken i Agder. Det var utrolig gøy å få dette til, og med Kilden på jobben ble filmene proffe og noe jeg med stolthet kan presentere. Nå håper jeg bare at skolene bruker filmene. Agderposten fanget dette opp, og det ble skrevet en sak om prosjektet. Les den her:

https://www.agderposten.no/kultur/gym-og-lesing-via-nettet/