Ninjana på sommerlesfest i Trøndelag

  • av

Trøndelag fylkesbibliotek inviterte meg til Trøndelag for å presentere Ninjana på årets sommerlesfest. Denne festen markerer slutten på sommerles kampanjen. Mange barn i regionen har deltatt denne sommeren. Turen går til Frosta, Follafoss, Snåsa og Steinkjer. I dag ha jeg vært på Frosta, og der møtte jeg nærmere 200 engasjerte barn fra 1-7.trinn. Mange av dem hadde lest Ninjana. Jeg tok de med på prosessen bak boka, de ble med på ninjadans og så avsluttet vi med ninjacamp der barna fikk prøvd seg innen tre grener:

1: Bunadsko-kast

2: Reinsdyrfangst

3: Ninjaspark på bunadspute

Etter to presentasjoner kjørte jeg ut til vakre Tautra der jeg besøkte Mariaklosteret og Klostergården. Jeg tok meg en velfortjent lunsj på den koselige kafeen der ute. Så tok jeg melkeruta videre til Steinkjer. For et vakkert land vi bor i. Jeg har bestemt meg for at jeg framover skal utforske de stedene jeg besøker i stedet for å legge meg til på hotellrommet.

Det er jeg i full gang med:)