Ninjana på direktesending på NRK

  • av

Første søndag i advent ble ikke feiret som den pleier, med store folkemengder over hele landet. Denne gangen måtte mange se julegrantenningen fra tv-skjermen, og NRK sendte et eget program med stemningsrapport fra ulike steder over hele Norge. I Kristiansand var Ninjana en viktig del av programmet. Cultiva delte i november ut 3 millioner kroner til 25 ulike kulturprosjekter. Disse prosjektene skulle alle være en del av julebyen Kristiansand 2020. Jeg var heldig, og fikk støtte til å sette opp tre forestillinger med Ninjana på biblioteket, samt en Ninjacamp på torvet i byen. NRK-sendingen var god reklame for både forestillingene og for bokserien om Ninjana. Jeg håper at Norges befolkning nå har fått øynene opp for ninjaen fra Setesdal.

 

Se innslaget her:

https://www.nrk.no/video/kunstnere-skaper-julestemning-i-kristiansand_a9c29c08-8054-4f6d-ac00-c0cc32b45df7