Ny digital turné. Jeg savner mitt publikum

  • av

Denne uken skal jeg filme produksjonen  Fra stor til liten. En forestilling med utgangspunkt i boken min med samme navn. Tema i denne boken er overgangen fra barnehage til skole, og hvordan den tiden oppleves som tøff for de fleste. Selv om det er en evighet siden jeg begynte i første klasse, så kan jeg huske følelsen. Forventningene var så høye. Det tok ikke lang tid før savnet etter de voksne i barnehagen kom, og jeg savnet dager fylt med lek. Samtidig var skolen et fint sted å være og jeg elsket å lære nye ting. Som jeg sier til barna: Det er helt naturlig å gruglede seg når man skal begynne på skolen. Den følelsen møter man på mange ganger i livet. Når man starter på ungdomsskolen, videregående, når man blir student, når man flytter hjemmefra, på vei til jobbintervju, ja man møter på følelsen gjennom hele livet. Den er god og vond på samme tid, men man vokser som menneske  for hver gang.

Jeg er lei av å sende ut forestillinger digitalt. Neste uke skulle jeg vært i Oslo, og jeg skulle ha besøkt 10 barnehager med min forestilling. I stedet får de tilsendt en Vimeo link. Det er godt det fins alternative løsninger i disse tider, men nå vil jeg snart ut og møte publikumet mitt igjen. Det er et stort savn!