Ninjana fikk støtte fra Kulturrådet

  • av

Det har lenge vært planen å få Ninjana opp på scenen. Allerede da jeg kom på ideen om en ninja fra Setesdal, så visste jeg at hun en gang skulle på scenen. Sammen med Theis Irgens ( Produsent) og Stig Nordhagen ( Komponist) har jeg i lang tid jobbet mot en sceneversjon. Vi har vært innom mange ulike varianter av forestillinger. Hva vil kle Ninjana best? Teater? Dans? Musikkteater? Figurteater? Vi har landet på at en kombinasjon av det meste. Vi skal lage en teaterforestilling med elementer fra figurteater. Med dans og musikk. Forestillingen produseres for turné, og første skolebesøk vil være våren 2023 for Den kulturelle skolesekken i Agder.

I høst arbeidet jeg med søknader. Dette vil bli en kostbar produksjon, og vi er helt avhengig av økonomisk støtte for å komme i mål. Jeg fikk god hjelp av Kristine Norberg ( Kunstvekst) i søknadsprosessen, og det fikk jeg igjen for. Ninjana har nå mottatt støtte fra :

Agder fylkeskommune, Spenn ( Scenekunstbruket) og Kulturrådet. Det er helt fantastisk!

Nå gleder jeg meg til ninjajobbing framover.